طرز تهیه روغن دنبه بدون بو
روغن دنبه بر خلاف روغن های جامد موجود در بازار که داری مزاج پاییزی ( سرد )هستنداین روغن داری مزاج بهاریست (گرم و تر ). تمام ماهیت روغن دنبه شفاء است و یکی از روغن های موافق مزاج انسان هاست. در ایران قدیم اهمیت روغن دنبه اینقدر زیاد بوده که قیمت دنبه و روغن آن از گوشت آن هم بیشتر بوده اگر یک مدت از این روغن به صورت منظم استفاده کنید متوجه تاثیرات شگفت انگیز آن خواهید شد. اشخاصی که به دنبال پوست شفاف و بدون کک و مک و… هستند میتوانند از معجزه آن استفاده کنند. یکی دیگر از کاربرد های مهم روغن دنبه از بین بردن صدای مفاصل، تحکیم استخوان و غضروف هاست.
روغن دنبه
دنبه | ۴ کیلو |
ماست طبیعی یا شیر یا آب چشمه | ۲ لیوان |
سرکهی انگور خانگی | یک لیوان |
پیاز | یک عدد |
سیب رنده شده | ۴ عدد |
هل | ۱۴ عدد |
چوب دارچین، زعفران، میخک، کرفس | بهمقدار لازم |
طرز تهیّه
دنبهها را بشویید و آنها را بهصورت نگینی خرد یا چرخ کنید. سپس آنها را بهمدّت ۲۴ ساعت در آب و نمک دریا بخیسانید. بعد از ۲۴ ساعت، دنبهها را آبکشی کنید؛ تا نمک اضافه گرفته شود. سپس ۴ کیلو دنبه را با دو لیوان ماست، یک لیوان سرکهی طبیعی، یک عدد پیاز چهار قاچ شده، ۴ عدد سیب خوشعطر رنده شده؛ ۱۴ عدد هل، چوب دارچین، زعفران، میخک و کرفس، مخلوط نموده؛ و بجوشانید؛ تا کاملاً ذوب شده؛ و موادّ محلول آن تبخیر شده؛ و کمی آب آن بپزد.
آنگاه، حاصل را صاف کرده؛ و روغن سفید، شفاف، خوشعطر و بیبوی حیوانی بهدست آورید.
نکته
بهتر است برای جلوگیری از سوخته شدن روغن مزبور، همانطور که در حال ذوب شدن است، هر از چند گاه، روغن آب شده را از ظرف تخلیه نموده؛ تا در نهایت، روغن سالمتری از دنبه استخراج کنید.
خواص
غضروف و استخوان ساز،دافع یبوست،موثر در کاهش مو خوره، برطرف کردن خشکی پوست،لاغرکننده؛ رفع تیرگیهای حاشیهی صورت؛ شفاف و زیبا کنندهی پوست؛کاهش کلسترول. یک وعده غذا با روغن دنبه، بهاندازهی سه وعده غذا قوّتبخشی دارد.
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید