طرز تهیه شربت آب تمشک
همه ما از بچگی عاشق خوردن تمشک بودیم و همیشه رویای چیدن تمشک در جنگل جزو آرزو های بچگی هامون بوده، درسته در حال حاضر در اکثر میوه فروشی ها یافت می شود اما همیشه دنبال طعم و مزه تمشک وحشی هستیم. این میوه باستانی دارای مزاج سرد و مخصوص افراد گرم مزاج است البته سرد مزاجان میتوانند با مصلح این میوه از آن استفاده کنند. ما در سایت حکیم چمن آرا یکی از بهترین روش های استفاده از این میوه جادوی را به شما آموزش میدهیم.
شربت آب تمشک
طرز تهیّه
مقداری تمشک را، پس از شستوشوی مناسب، در مخلوط کن بریزید.
درصورت دلخواه، کمی گلاب و عسل افزوده؛ سپس، با قاشق، از صافی رد کنید.
شربت شما آماده استفاده است با مقداری ذوق، نوشیدنی خود را تزیین و با آرامش کامل میل کنید.
خواص تمشک در طب سنتی
روشنکنندهی پوست خانمها؛ ملیّن و مدّر؛ مفید برای سرخک و آبلهمرغان؛ تببر؛ درمان اختلالات روده، و عفونت مجاری ادراری؛ تنظیمکنندهی فشارخون؛ تصفیهکنندهی خون؛ رقیقکنندهی خون؛ عرقآور. جهت ککومک، با میوهی تمشک، صورت را ماساژ دهید.
منابع: کتاب اصول و مبانی آشپزی ابرانی – اسلامی / موالف: دکتر محمد حسین چمن آراء
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید