تهیه ماء الشعیر طبی ساده
1 دی 1401
ارسال شده توسط گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
طرز تهیه:
50 گرم جو پوست کنده سالم را با 4 لیوان آب، با حرارت ملایم 40 تا 50 دقیقه بجوشانید تا وقتی که جو ها به حالت شکفته و کاملا پخته برسند،و 3 لیوان باقی بماند تا این ترکیب سرد نشده، صاف کرده، در جای خنک قرار دهید تا سرد شود.
نکته:
- این ماء الشعیر طبی را می توان با عسل شیرین کرده و مصرف کرد.
- سرد مزاجان، در مصرف بیش از حد آن احتیاط کنند.
- رنگ این مایع ،سرخ کم رنگ خواهد بود.
خواص:
طبیعت ماء الشعیر سرد و تر، مفید برای آلرژی،جوش های پوستی فراوان،ورم های مفصلی،درمان خشکی پوست،زردی پوست،گود افتادگی زیر چشم ها، یبوست، غلظت خون، درمان تحریک پذیری عصبی،آزردگی های کلیوی.
منبع:
کتاب اصول و مبانی آشپزی ایرانی اسلامی/ دکتر محمد حسین چمن آراء
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید