دستور تهیه شربت آبلیمو
طرز تهیه شربت آبلیمو
فصل تابستان دارای طبیعتی گرم و خشک است. یعنی نسبت به فصول دیگر سال در این فصل گرمی و خشکی به اوج خود میرسد، به همین دلیل افراد برای حفظ سلامتی خود می بایست از شرت های با طبیعت سرد استفاده کنند تا عوارضی متوجه سلامتی آنها نشود. یکی از نوشیدنی های مناسب این فصل که طرفداران بسیاری زیادی دارد شربت آبلیمو تازه است.
مواد لازم:
آبلیمو | نیم لیتر |
عسل | بهمقدار لازم |
طرز تهیّه
دستور اول: آبلیمو را حرارت داده، تا عسل در آن حل شود؛ و سپس، در ظرف شیشهای نگهداری کنید. ۳ بار در روز، هربار یک تا دو قاشق، در یک لیوان آب خنک، میل شود.
دستور دوم:مقداری آبلیموی تازه را در یک لیوان آب ریخته با شکر یا عسل شیرین نموده میل کنید.
خواص
کاهشدهندهی کلسترول؛ رفع گرما و عطش؛ ضدّ تب، تصلّب شرایین، سرطان و برخی سموم ازجمله تریاک؛ سرشار از ویتامین C؛ درمان گلودرد؛ خارج کردن اخلاط سوختهی سودا و اخلاط غلیظ و لزج از بدن. مصرف مداوم، موجب حفظ سلامتی است.
منابع:
کتاب اصول و آشپزی ایرانی اسلامی/نوشته دکتر محمد حسین چمن آرا
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید