طرز تهیه شربت آلوبخارا
یکی از شربت های مناسب فصل بهار و تابستان شربت آلوبخارا است که طرفداران زیادی هم دارد در طب سنتی در نسخه اکثر اطبا میتوانید رد پای آن را ببینید در فصول گرم سال حرارت بدن بالا رفته و افراد دچار خشکی پوست، یبوست،خارش های پوستی و آلرژی می شوند اطبا برای پیشگیری و درمان از آلو استفاده می کنند. آلوبخارا به روش های زیادی می توان استفاده کردمثلا: پنج عدد آلو بخارا شب تا صبح در یک لیوان آب قرار داده و در طول روز میل کنید یا به عنوان چاشنی و دارو به غذای خود اضافه کنید. ما در این بخش از روش سومی برای شما تعریف کردیم که علاوه بر دریافت خواص آن بهره بیشتری نبز بتوانید دریافت کنید.
شربت آلوبخارا
آلوبخارا | یک کیلو |
گلاب درجهیک | سه لیتر |
طرز تهیّه شربت آلوبخارا
گلاب و آلوبخارا را بهمدّت ۲۴ ساعت بخیسانید.
با شعلهی ملایم پخته شود.
وقتی آلوبخارا پُف کرد؛ خاموش کنید.
مواد را له کنید؛ و هستهی آلوبخارا را خارج کنید؛ و خوب هم بزنید، تا مثل ماست شود.
خواص
مفید برای کسانی که به بی خوابی مبتلا و صفرای آنها بالاست، مناسب برای افرادی که عصبی هستند،افرادی که جوش صورت میزنندو برای کسانی که یبوست دارند، مخصوصاً کودکان، بسیار مفید است.
منابع: کتاب اصول و آشپزی ایرانی اسلامی / تالیف: دکتر محمد حسین چمن آراء
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید