طرز تهیه فالودهی سیب
3 اسفند 1401
ارسال شده توسط گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
فالودهی سیب
فالوده سیب در طب سنتی ایران جایگاه ویژی دارد، که میتوان جای پای آن را در درمان و پیشگیری انواع بیماری جستجو کرد.
موادلازم برای تهیه فالوده سیب:
سیب قرمز | 1 عدد |
عرق بیدمشک | نصف استکان |
عسل و گلاب | از هر کدام نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیّه
سیبها را رنده کنید؛ و بقیهی مواد را اضافه نموده و مخلوط کنید.
یک شب تا صبح، در ظرف در بسته، در آشپزخانه بماند؛ و بعد، تا زمان مصرف، در یخچال بگذارید.
نکته
هر روز، همراه صبحانه، 5 قاشق غذاخوری میل کنید. دقّت کنید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید؛ تا خراب نشود.
خواص
دارای آهن است؛ تولید هموگلوبین ؛ اسید فولیک فراوان؛ شادیآور؛ هضمکنندهی غذا؛ پاکسازی و جوانسازی پوست؛ تقویت قلب و کبد؛ تنظیم کننده ضربان قلب به ویژه در افرادیکه به تپش قلب مبتلا هستند.
منابع:
کتاب اصول و مبانی آشپزی ایرانی اسلامی/ نوشته دکتر محمد حسین چمن آراء
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
دیدگاهتان را بنویسید