طرز تهیه شربت لیموترش با تخم شربتی
27 اسفند 1401
ارسال شده توسط گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
در هر فصلی از سال که قرار می گیریم تغیراتی در تمام ابعاد در زندگی ما ایجاد می شود، آب و هوا روبه گرمی یا سردی رفته، پوشش افراد متناسب آن فصل تغییر می کند حتی نوع نوشیدنی و غذا ها تغییرات واضحی پیدا می کنند. در این بخش قصد داریم یکی از نوشیدنی های مناسب فصول گرم سال را برای شما معرفی کنیم و طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم:
شربت لیموترش با تخمشربتی
| تخمشربتی | ۵ گرم |
| آب سالم | 5/1 لیوان، معادل ۳۰۰ میلیلیتر |
| لیموترش | یک عدد |
| عسل زنده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیّه
مانند هر نوشیدنی و شربتی که با تخمشربتی تهیّه میشود، لازم است که ابتدا اجازه دهید تخمشربتیها در نصف لیوان آب خیس شوند.
بعد از یک ساعت، با دانههایی غلیظ شده و ژلهای روبهرو میشوید؛ که بسیار مغذّی هستند.
آبلیموترش را بگیرید؛ و با یک لیوان آب سالم مخلوط کنید. تخمشربتیهای خیس خورده و ژلهای را بهلیوانتان اضافه کنید.
نوشیدنیتان را با یک قاشق غذاخوری عسل، شیرین کرده؛ و ترجیحاً بهصورت ناشتا میل کنید.
خواص
جلوگیری از پیری زودهنگام؛ کمک به تناسباندام؛ رفع تشنگی؛ مفید برای سلامتی و زیبایی خانمها؛ سرشار از ویتامینها، کلسیم، پروتئین و آنتیاکسیدانها؛ ایجاد احساس سیری و تنظیم میزان قندخون
منابع:
کتاب اصول و مبانی آشپزی ایرانی اسلامی/نوشته دکتر محمد حسین چمن آرا
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
نوشتههای بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا


دیدگاهتان را بنویسید