جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه نخست
  • دوره های آموزشی و محصولات
  • مقالات
    • تغذیه و سلامت
    • درمان های سنتی
    • درمان های خانگی
    • رژیم درمانی
    • سبک زندگی
    • روانشناسی اسلامی
    • اعمال یداوی
    • گیاهان دارویی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

  • صفحه اصلی
  • فروشگاهحراج
  • رویدادهای ماداغ
  • مقالات و آموزش هاجدید
    • درمان های خانگی
    • اعمال یداوی
    • تغذیه و سلامت
    • گیاهان دارویی
    • درمان های سنتی
    • رژیم درمانی
    • روانشناسی اسلامی
    • سبک زندگی
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
0
سامانه نوبت دهی
شروع کنید

وبلاگ

حکیم چمن آرامقالاتتغذیه و سلامتدستور تهیه آش شوربا

دستور تهیه آش شوربا

22 دی 1401
ارسال شده توسط گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
تغذیه و سلامت، درمان های خانگی، درمان های سنتی، رژیم درمانی
آش شوربا

آش شوربا:

آش با گوشت جوجه خروس محلی یا بره، دارای سبزیجات، حبوبات، نمک دریا، ادویه و روغن ارده کنجد، در قابلمه مسی پخته و  برای مصرف در یک کاسه یک نفره ریخته و در مدت و دوره تجویز شده توسط پزشک  که در تمامی وعده های غذایی و میان وعده ها، فقط از این آش و بدون نان مصرف نمایید.

مواد لازم جهت تهیه آش شوربا:

گوشت جوجه خروس یا بره به میزان لازم
گندم 1 پیمانه
جو 1 پیمانه
نخود 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
آب سالم به میزان لازم
نمک کوه یا دریا به میزان کافی
گشنیز خشک 150 گرم (نسبت به مقدار پیمانه قابل تغییر است)
زعفران، زرد چوبه، زیره به میزان لازم

طرز تهیّه آش شوربا:

حبوبات را از شب قبل خیس کرده، روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بجوشد ، بعد پیاز خلال شده را به آن افزوده، تا وقتی که بپزد؛ سپس سبزی  به همراه نمک دریا و ادویه جات به آن اضافه کرده و کم کم هم می زنیم تا بپزد و جا بیفتد، در انتها روغن را به غذا اضافه می کنیم.(پیمانه ها را به اختیار شما قرار دادیم، از یک فنجان تا هر مقداری که لازم دارید)

دستور العمل آش شوبا:

1- در طی دوره اگر در بیمار ضعف پدیدار شد می تواند حداکثر یک روز در میان از کته با زرده تخم مرغ محلی یا شربت عسل یا نبات داغ استفاده نماید.
2- در طی دوره آب خوردن باید جوشیده و سرد شده باشد.
3- مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک در حین دوره رژیم غذایی آش، اشکالی ندارد.
4- در اولین روز پس از اتمام دوره رژیم آش (یعنی بعد از پایان دوره) در ساعت 8 صبح و 4 بعد از ظهر غذای خیلی سبک میل نمایید.
6- تغذیه خوب و سالم داشته باشید.
7- در حین دوره مصرف آش، هیچ غذای دیگری به غیر از آش مصرف نکنید، ولی می توانید به دفعات از این آش میل نمایید.
9- استفاده از عدس، روغن های سرد، دنبه، قلم، مرغ ماشینی، ماهی، و بادمجان در آش ممنوع است.
10- مصرف نان، میوه، و لبنیات در حین دوره ممنوع است.
11- برنج، گندم، جو، بلغور، سبزیجات و حبوبات را می توان برای آش استفاده نمود.
12- افراد با مزاج خیلی گرم آنرا با مقداری رب انار یا آبغوره یا تمبر هندی مصرف کنند
13- چون این آش منضج و پزنده است و اخلاط را می پزد، ممکن است با مصرف آش دردهایی در حین این دوره عارض شوند، دردهایی همچون سر درد، درد مفاصل، درد پهلو و درد کبد، که طبیعی است و باید دوره را تکمیل کنید تا اخلاط پخته شده با مسهل دفع شوند.
14- روز بعد از اتمام دوره مصرف آش، از دم کرده گل سرخ و برگ سنا یک فنجان بخورید.

رژیم آش شوربا یکی از اصلی ترین نسخه ها برای درمان بیماری های سرد مانند روماتیسم، ام اس، التهاب سینوس ها، خواب رفتگی دست ها و پاها، انواع کیست ها، سردی دست ها و پاها، بر طرف کننده کسالت و بی حالی، تقویت قوه مدبره، افزایش حرارت غریزی، انواع افسردگی و تقویت حافظه است. تا به امروز هزار نفر از آش شوربا استفاده کرده اند، که بعد از پایان رژیم نتیجه مطلوب برای اکثر مراجعه کننده حاصل شده است.

منابع:

تحقیقات و تجربه های استاد چمن آراء

برچسب ها: دستور تهیه آش شوربارژیم آش شورباشوربا
درباره گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا

گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا

نوشته‌های بیشتر از گروه تحقیقاتی دکتر چمن آرا
قبلی دستور تهیه آش آبغوره - زیره - زنجبیل
بعدی حلوای سویق عام

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آموزش های رایگان
  • اعمال یداوی
  • بدون دسته بندی
  • تغذیه و سلامت
  • درمان های خانگی
  • درمان های سنتی
  • رژیم درمانی
  • روانشناسی اسلامی
  • سبک زندگی
  • گیاهان دارویی
برچسب‌ها
# باید ها و نباید های فصل بهار # بهار # تاثیرات روزه داری بر بدن # تاثیر ماساژ # تدابیر فصل بهار # تدابیر فصول # تدارکات فصل بهار # خصوصیات فصل بهار # خواص روزه # خواص ماساژ # روزه # روزه داری # روزه درمانی # زوج درمانی # سیب # شربت # شربت تخم شربتی # شربت لیمو ترش و تخم شربتی # طرز تهیه شربت لیمو # فالوده # فالوده سیب # فصل بهار # ماساژ # ماساژ درمانی # ماساژ زوجین آش حجامت خرفه خواص آش خرفه خواص فالوده سیب درمان بیماری ها با نمک صورتی درمان سنگ مثانه در طب سنتی درمان سنگ کلیه در طب اسلامی درمان سنگ کلیه در طب سنتی درمان کک و مک سنگ مثانه سنگ کلیه شربت عناب طرز تهیه آش خرفه طرز تهیه فالوده سیب فواید نمک صورتی مزاج جبلی مزاج شناسی نمک درمانی نمک صورتی
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها
پشتیبانی

دکتر چمن آرا

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Paper-plane
درباره من

دکترای حرفه ای مهارتی طب های مکمل گرایش طب سنتی
طراح و مدرس دوره های آموزشی سبک زندگی
رییس هییت مدیره شرکت گلنوش داروی احیاء گستر جنوب
نویسنده و محقق علوم طبی و سبک زندگی
مدیریت خانه نمک و کلینیک ماساژ حکیم چمن آراء
تولید کننده محصولات آرایشی، بهداشتی ارگانیک

دسترسی سریع
  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
راهنمای خرید
  • آموزش خرید دوره
  • نمادهای الکترونیکی
  • پیگیری سفارش
پیاده سازی و اجرا شده با ❤️ توسط امین بادین
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://hakimchamanara.ir/?p=8170
دسته بندی دوره ها
دوره های من
دسته بندی دوره ها

کتاب

  • 2 محصول

درمانگاه مجازی

  • 4 دوره

دوره های من
برای مشاهده خریدهای خود باید وارد حساب کاربری خود شوید

Facebook Twitter Youtube Instagram Whatsapp
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

سوالی دارید؟ از ما بپرسید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

حکیم چمن آرا

گروه تحقیقاتی حکیم چمن آراء
  • 09135004029-09174489314
  • شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 13 و شیفت عصر 17 تا 22
  • info@hakimchamanara.ir